Team Photo

Echipa noastra

Instructorii Salsa Caliente sunt pregatiti special sa sustina si sa asiste fiecare curs. Se vor asigura ca fiecare cursant intelege informatia transmisa pentru executarea corecta a miscarilor.

Dupa celebrul proverv “Repetitia este mama invataturii” instructorii nostri stiu ca rabdarea si dedicarea sunt elementele cheie in formarea noilor dansatori astfel nimeni nu va pleca confuz sau fara raspunsuri de la cursurile noastre!

Lucian Ambrosie Photo

Lucian Ambrosie

Lucian Ambrosie este membru fondator Napoca Dance. Absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj, s-a dedicat dansului cu mult respect si seriozitate incepand cu primii ani de facultate. Dansul sportiv a fost prima pasiune, reusind sa ajunga in scurt timp in finalele campionatelor de dans, si mai mult, vicecampion national in 2004. In 2002 a pus bazele primului club de salsa din Cluj “SALSA CALIENTE”. Scoala isi desfasoara activitatea si astazi pe Dacia, nr.2 sub indrumarea lui Lucian care incearca sa ofere cursantilor si sa le transmita in acelasi timp placerea si farmecul miscarilor caraibice.

Andra Dan Photo

Andra Dan

Primul contact cu dansul l-am avut de la o varsta frageda, practicand dans contemporan timp de 4 ani. Dorind sa evoluez ca dansatoare, am abordat ulterior si alte stiluri de dans cum ar fi: dansul de societate, street dance sau dancehall. In 2005 am calcat pragul scolii de dans Salsa Caliente unde am urmat cursurile de salsa, reusind sa ajung apoi in formatie alaturi de care am avut numeroase show-uri atat in tara cat si in strainatate. Acumuland experienta am ajuns instructoare la aceasta scoala de dans dar niciodata nu am incetat sa imi doresc sa invat de la cei mai buni dansatori de salsa din lume. Atat ca dansatoare cat si ca instructoare, promovez un stil de dans liber, relaxat si natural, incercand sa aduc in salsa diferite influente ale stilurilor de dans pe care le stapanesc.

Popovici Ovidiu Photo

Popovici Ovidiu

S-a indragostit de dans privind oamenii dansand la un eveniment de salsa in aer liber. S-a inscris imediat la cursurile scolii de dans Salsa Caliente unde a studiat tainele dansului cu mare drag. Are o abordare structurata si meticuloasa a tehnicii de dans si este mereu dornic sa inteleaga cat mai in detaliu arta miscarii. A muncit din greu alaturi de diferiti instructori talentati pentru a acumula cat mai multe informatii pe care mai apoi sa le transmita cursantilor lui cu care ii face o deosebita placere sa comunice si sa ii invete tot ce au acestia nevoie.

Maria Măjeri Photo

Maria Majeri

Maria Măjeri a descoperit dansul la sfarsitul anului 2009, in Bistrita, la scoala de dans Reborn Dance Studio. Acolo a luat primele cursuri de dans, punandu-si bazele stilurilor din StreetDance. A activat vreme de 7 ani in aceasta scoala, timp in care a participat la concursuri, tabere si workshop-uri de dans cu renumiti instructori din tara si strainatate, a inceput sa tina cursuri si a devenit jurat principal la o competitie renumita de StreetDance din tara. Undeva in anul 2012 a luat contact si cu primii pasi de Salsa, iar ulterior a deschis si prima scoala de Salsa din Bistrita, tot in cadrul studioului Reborn, impreuna cu partenerul ei de la acea vreme. Dupa mutarea sa in Cluj-Napoca, si-a aprofundat tehnica si dansul sub atenta indrumare a instructorului Lucian Ambrosie. Din 2016 si pana in prezent, este instructor de dans in cadrul scolii Salsa Caliente, iar in paralel organizeaza evenimente importante de StreetDance in tara si activeaza ca presedinte al juriulului la o renumita competite nationala organizata de Reborn Dance Studio.

Vlad Roman Photo

Vlad Roman

Vlad Roman a inceput dansul inca din copilarie, mai exact din 1996, in zona dansului sportiv, in care a activat mai bine de 12 ani. Primul cuntact cu predatul dansului a fost dupa 8 ani in cadrul scolii din care facea parte. Dupa aceasta experienta, evolutia lui a inceput sa aiba o inclinare din ce in ce mai mare catre dansurile de improvizatie, astfel ca in 2008 renunta complet la dansul sportiv in favoarea dansului social de improvizatie: salsa, bachata. In 2009 ia contact cu tango argentinian si devine pentru el dragoste la primii pasi. desi cu o pornire anevoioasa, in 2010 tango ii devine pasiune iar din 2012 incepe antrenamente cu instructori consacrati in romania. de atunci si pana in prezent si-a dedicat o mare parte din timp tango-ului, iar astazi este instructor de tango in cadrul scolii noastre.

Maria Lungu Photo

Maria Lungu

Maria Lungu danseaza de 5 ani si preda dans de 3 ani. A inceput prin a lua cursuri de coregrafie, fiind membra in mai multe trupe de dans cu care a participat la concursuri. Dorindu-si sa evolueze, a inceput sa ia workshopuri in tara de la instructori internationali, continuandu-si dezvoltarea prin invatarea bazelor stilurilor din Street Dance. A predat tuturor gruelor de varsta, conducand mai multe trupe de dans. Tehnica in dans si modul de predare si le-a perfectionat luand cursuri De Street Dance si Coregrafie la unele din cele mai cunoscute studiouri de dans din lume si de la cei mai buni coregrafi si instructori in New York, Los Angeles si Londra.